Pages Menu
Categories Menu

Lediga uppdrag

Lediga uppdrag

 

AddUs Care bemannar idag uppdrag inom Primärvården i hela landet. Vi har kontakt med de allra flesta vård- och hälsocentraler. Vi bemannar även Sjukhus och Kommun.

Hos oss sker bemanningen på ett mer personligt sätt än vad du får på de större bemanningsföretagen. Vi utgår från just dina önskemål och föreslår därefter uppdrag som stämmer med dina önskemål. Har vi inte ett befintligt uppdrag som stämmer för dig så jobbar vi för att få det och återkommer därefter med förslag. Du är viktig för oss.

Vårt mål är att du ska få den service, uppdrag och villkor som gör att du väljer oss som Ditt Bemanningsföretag! Vi finns på kontoret som din backup som du när som helst kan vända dig till. Ett kvitto på att vi gör rätt saker är att de flesta av våra konsulter finns kvar och rekommenderar andra att börja arbeta med oss.

Vi ska aldrig växa större än att vi kan fortsätta ge dig den personliga service som bemanningsbranschen behöver! Det leder till nöjda konsulter och vårdgivare som får kontinuitet med duktiga konsulter.

För information om våra uppdrag, kontakta någon av våra konsultchefer. Du kan också anmäla ditt intresse genom att fylla i nedanstående formulär så kontaktar vi dig.

Intresseanmälan