Pages Menu
Categories Menu

Läkare, Sjuksköterskor och Socionom

AddUs Care finns för Dig!

AddUs Care är ett relativt litet bemanningsföretag, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål på ett annat sätt än vad större bemanningsföretag kan göra. En bra, kontinuerlig och personlig kontakt leder till ett bra samarbete och uppdrag som passar just dig.

Som bemanningsresurs så har du frihet att välja hur mycket du vill arbeta, hur lång tid och var du vill. Det gör att du får variation och bygger erfarenhet från olika verksamheter. Om du får de uppdrag du önskar och vi ger dig den service du vill ha så är förutsättningarna goda för att vi ska arbeta tillsammans länge. Det är något som underlättar både din och vår vardag.
Du ger oss din tillgänglighet och vi presenterar uppdrag för dig som stämmer så väl med dina önskemål som möjligt.

Därefter ansvarar vi för hela uppdragsprocessen både praktiskt och juridiskt.

För att passa att jobba som bemanningskonsult värdesätter du omväxling och ser tjusningen i olika arbetsplatser. Du har ett genuint intresse för människor. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Konsultservice Ekonomi och Skatt

AddUs Care underlättar helheten så mycket som möjligt. Tillgången på uppdrag som passar dina önskemål och att allt runt om fungerar på bästa sätt. För att din ersättning ska hanteras på bästa sätt får du tillgång till Addus konsultservice.
Där får du veta för- respektive nackdelarna med olika bolagsformer eller om du ska vara anställd av oss och istället få lön. Allt handlar om att hitta en lösning som passar dig så bra som möjligt!
Addus Konsultservice innebär att du får tillgång till expertis gällande bolagsbildning, redovisning, årsbokslut och skatteärenden. Det innebär att du kan koncentrera dig på dina uppdrag i vården och vi sköter resten utifrån dina önskemål, tryggt och smidigt. Skicka ett mail till konsultservice@addus.se så hjälper vi dig!

Lediga uppdrag

Vi har nu många olika uppdrag runt om i Sverige inom kommun, primärvård, sjukhus och skolor. Kontakta oss och berätta när och var du vill arbeta så matchar vi ihop dig med de uppdrag som passar dig bäst.

  • Läkare
  • Sjuksköterskor
  • Socionom

AddUs Care erbjuder

Din konsultchef kommer att ge dig all praktisk information om arbetsstället vad gäller adress, arbetstider, kontaktperson, boende med mera. Vi finns där som din backup när du behöver oss!
Bokning av boende och resor

  • Bra lön och villkor
  • Försäkring
  • Introduktion när det behövs
  • Utvärdering och uppföljning direkt efter avslutat uppdrag,
  • Kontrakt/avtal enligt gällande kollektivavtal
  • All kontakt med uppdragsgivaren

Välkommen att skicka in ditt CV till info@addus.se